gittigidiyor

İOS Videolu ingilizce Öğrenme Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1451212974_memrise-ucretsiz-dil-ogren.jpg

Memrise Ücretsiz Dil Öğren Apk indir
Günümüz zamanında iletişim olanaklarının gelişmesi ve küreselleşme yapısından dolayı birçok milletten insanların birbirileriyle iletişim kurma gereksinimi ortaya çıkmıştır. Bu iletişim ağının sağlanması ve kişilerin birbirleriyle sağlıklı bir iletişim kurmaları içinde birçok dil bilgisine ihtiyaç duyulmaktadır. İnsanlar bu gereksinimlerini karşılamak içinde dil öğrenme çabası içine girerler.

Bütün bu sebeplerden ötürüdür ki insanlar birbirleriyle iletişime girip yaşamlarını kolaylaştırmak adına dil öğrenirler. Ancak dil öğrenme konusunda yardımcı olacak pek fazla olanak bulunmasına karşın tam anlamda etkin olan uygulamalar sınırlı sayılardadır. Memrise Ücretsiz Dil Öğren programı dil öğrenme ihtiyacı hisseden insanlara basit ve akılda kalan yöntemlerle insanlara dil öğrenmelerinde yardımcı olmaktadır. Memrise Ücretsiz Dil Öğren programı kişilerin dil bilgilerini geliştirmek adına resim ve şekilli gösterimler kullanarak insanların dil bilgilerini geliştirmesini kolaylaştırmaktadır.

Memrise Ücretsiz Dil Öğren programı ile çalışan ve bu uygulamayla dil bilgisini geliştirenler memnuniyetlerini ayrıca bildirmektedirler. Birçok insana dil gelişimlerini Memrise Ücretsiz Dil Öğren programına borçlu olduklarının da farkındadırlar. Memrise Ücretsiz Dil Öğren sitemizden ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kolaylıkla kullanabilirsiniz. Sizde bu uygulama ile ihtiyaç duyduğunuz yabancı dil bilginizi öğrenebilir veya pekiştirebilirseniz. Uygulamayı kullanmaya başladığınız anda aslında dil öğrenmenin ne kadar kolay ve basit olduğunun da farkına varacaksınız.

Memrise Ücretsiz Dil Öğren programı insanlara dil öğrenme ve geliştirme konusunda bu denli destek sunduğu içinde ayrıca insanlar tarafından diğer uygulamalardan daha fazla rağbet gördüğünde saklanamaz bir gerçektir.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst